Jurnal Pengabdian Kepada Masyarakat (J-ABDIMAS)
Vol 4 No 1 (2017): Jurnal Pengabdian Kepada Masyarakat 2017

BIMBINGAN DAN PELATIHAN PEMANFAATAN MAKANAN SEHAT SEBAGAI IDE KREATIF USAHA KECIL

Rena Feri Wijayanti (Politeknik Negeri Malang)
Joni Dwi Pribadi (Politeknik Negeri Malang)
Yosi Afandi (Politeknik Negeri Malang)
Lina Budiarti (Politeknik Negeri Malang)
Musthofa Hadi (Politeknik Negeri Malang)



Article Info

Publish Date
15 Dec 2017

Abstract

Creative ideas can come from anywhere and by making use of everything around us. Food is a common thing and become a basic necessity. Alternative business ideas can start from the use of food to be the main product in marketing in particular can be used for small businesses. The main purpose in the implementation of dedication is to provide information and knowledge and provide motivation that the form of creativity can start from simple things. Moreover, the creativity spirit can grow for all circles and not limited to age.

Copyrights © 2017






Journal Info

Abbrev

abdimas

Publisher

Subject

Economics, Econometrics & Finance Education Languange, Linguistic, Communication & Media

Description

J-ABDIMAS - Jurnal Pengabdian Kepada Masyarakat terbit pertama kali bulan Desember 2014, dan diterbitkan dua kali dalam setahun yaitu pada bulan Juni dan DesemberRedaktur mengundang para penulis untuk menyumbangkan artikel hasil Pengabdian Kepada Masyarakat  dalam bidang IpTek, Bisnis maupun ...